maanantai 9. helmikuuta 2009

Ryhmäviestinnän kurssilla olen ryhmässä missä kaikki muut ovat paikallisia (4kpl, joista yksi on ryhmän toinen mies eli meitä on vain kaksi ja päädyttiin samaan ryhmään). Kävin ryhmiin jaon jälkeen kahvilla kahden ryhmäläisen kanssa, joka oli mukavaa. Olen huomannut että paikallisten on vaikeampi saada puheestani selvää kuin ulkomaalaisten...(huomaan keskittyneempiä ilmeitä)  Tämän luennon missä jakaannuttiin ryhmiin piti olla peruttu mutta kukaan ei huomannut lappua ja yksi henkilökunnan jäsen soitti luennoitsijalla ja ohjeisti meitä kurssista, ettemme istuneet siellä aivan turhaan...  Perjantaina koko kampusmajoitus alue oli tyhjä joten lähdimme pienellä porukalla Belfastiin bilettään, kivaa oli. Baarin vieressä oli snäkäri, josta sai purtavaa ja myös kirkon joku piste, josta sain keittoa, Otto kahvia (koska olin jo syönyt niin vaihdoimme) ja toisella kertaa sain teetä (varmaan arpoi minkälaista pelastusta tarvitsimme :)). Siis oli vähän tylsää odottaa taksia yli 30min.

Sunnuntaina kävimme Otton ja Ewelinan kanssa Carrickfergusissa, kiertelimme kaupunkia tunnin, jonka jälkeen kävimme paikallisessa museossa (pieni, eikä kauhean kiinnostava) sekä linnasssa, joka oli tosi kiva! Päivää vain varjosti jatkuva lumisade. 

Nämä päivät ja kylmyys asunnossani palauttivat flunssani pahemmaksi :( Nyt koitan taas parantua siitä olemalla sisätiloissa. Kieltäydyin tänään lähtemästä keskustaan bilettään vaikka oli paljon mukavaa väkeä menossa... Ja kun viime yön nukuin huonosti flunssan takia, kun olin makuupussissa ja peitto päällä, oli lämmin =)

Postikortit ovat nyt olleet viikon pöydälläni, ehkä saan ne joskus kirjoitettua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti