torstai 22. tammikuuta 2009

Bileissä oli kivaa juomistakin riitti, mmm hyvää sangriaa ja margaritaa sekä joku missä oli minttua. Tuli tutustuttua moneen ihmiseen, harmivain kun se oli monelle jäähyväisbileet, kun niiden vaihtoloppu. Mutta tänään aamulla tuli perehdytyksessä taas tutustuttua uusiin ihmisiin, paljon on nyt tullut amerikkalaisia. Unirästiäkin on kyll kertynyt, ehkä ensi yön nukkuu hyvin. Tänään kävimme taksilla Otton kanssa Tescossa, matka maksoi alle 10£ yhteensä ja ruokaa, juomaa sekä asioita tuli 60£. Ainoat juomat mitkä täällä on suomeen nähden halpaa on portviini, laatuoluet sekä jotkut kummalliset juomat. Nyt bileitä odotellessa...

Yliopiston ruokala ei ole vielä auki, aukeaa ensiviikolla, joten on tuli syötyä ruokapaikassa ja se oli melko kallis, joten tulen kokkailemaan kotona siksi menikin sielä paljon rahaa... Yhteiskeittiön kattilat ja paistinpannut näyttää kamalalta, joten ostin uudet alle 10£. Nyt on hyvä kokkailla. Luvassa on eri pasta ja riisi ruokia sekä lihaa.

vielä kun saisi britti prepaid liittymän, mutta kyll nämä kaikki tästä hoituu, kun tänään sain kämpän vuokratkin maksettua Visoja käyttäen.... Kaiki ihmiset ovat täällä tosi mukavia, turvamieskin tilasi taksin meille :) Tosin yöllä turvamiehet keskeyttibileet kaksi kertaa kun tuli liikaa ääntä, niin kuin tulikin. Lähdin nukkumaan kun ne tuli toista kertaa, mut kuulin että bileet vain sitten siirrettiin kämpästä toiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti