perjantai 23. tammikuuta 2009

Opiskeluhäslinkiä

Tänään oli ensiksi viimeisen kerran perehdytystä, eikä oikein kunnolla saanut kontaktia muihin uusin vaihtareihin, kun kaikki pakeni heti luennolta omiin suuntiinsa. Tänään valitsimme alustavasti kurssit mille mennä ja piti study adviserin kanssa mutta hän ei ollut paikalla, joten lähetin spostia, johon hän vastasi (onneksi) nopeasti, joten menen heti maanantaina oikeille kursseille :) Heti maanantaina mun study advisor opettaa mua, joten saan samalla paperit eteenpäin :) Saan sitten joskus opiskelija kortin ja tunnukset kirjastoon jne. Mutta se vaatii taas kuvan eli tarvii mennä kuva automaatille (4£). 

Opintojen valinnasta:
Olin suomessa katsonut semmesterin vähän väärin ja puolia kursseista mitä mietin niin ei ollut mahdollista saada (paras jäi saamatta)(mun piti muutonkin karsia yksi kurssi pois). Sitten tuli ongelmia että melkein koko-opetus on ma ja ti, ajat mennen päällekkäin. Näiden vaikeuksien jälkeen valitsin ryhmäviestintää vaikka olen suomessa käynyt kurssin siitä mut täällä on varmaan erillaista tai sitten tulen vain vahvemmaksi sillä osa-alueella.

Kurssini ovat:
communication in groups
rethinking communication
political lobbying

Häslingin jälkeen
Puolalainen vaihto-oppilas tuli poikkeamaan, koska sillä oli tylsää kun se ei saa mitään yhteyttä tilapäismajoituskämppiksiinsä ja hän tiesi missä asun, kun hän tulee muuttamaan samaan taloon. Sitten Ottokin tuli käymään ja päätimme kaikki yhdessä lähteä huomenna Belfastiin :) sitten saan britti sim-kortin =)

Bileet:
Ei selvinnyt missä tämän päivän bileet on mutta huomenna on Italialaisten järkkäämät ja sunnuntaina on ylioppilaskunnan =)

1 kommentti:

  1. Vähä enemmän bileitä, ku meillä Venetsiassa! :D
    Pidä hauskaa! :)

    -Terhi

    VastaaPoista