lauantai 31. tammikuuta 2009

Chillausta

Taso täällä on kuulemma helpompi kuin suomessa mistä kertoo jo että yhen nopan eteen vaaditaan 20h työtä. Täällä on kuitenkin mielenkiintoisia kursseja. WebCT:ni ei toimi vieläkään mutta Jyväskylän YO:n palvelut toimivat. Juhlia on ollut ja aika paljon olen vain istunut turhan panttina. Pitäisi aloittaa urheilu mutta en ole vielä saanut aikaiseksi... 

Huomenna menen Ewelinan kanssa joko eläintarhaan tai kasvitieteelliseen puutarhaan =) Riippuu säästä. Huomiseksi on kyllä luvattu hyvää.... Tässä vaiheessa kyll pitää myöntää että välillä on ikävä ollut suomeen, kaikkia kavereita ja muita, sekä omaa äänentoistoa ja telkkaria, vaikka mac on hyvä niin silti.... Täällä sänky on kyllä huono ja vessan oveni ei sulkeudu ja tuuletin pitää meteliä ja muuta pientä kivaa, ja tämä talo on vain vuoden vanha! Omituista menoa mutta nämä on pieniä asioita. Ylipäätään asiat ovat rullanneet.

Luulen että joskus vaihdon jälkeen mun pitää matkustaa Jordaniaan kun kämppikseni (yksi niistä) on sieltä ja sen kaveri ja se kuullostaa tosi kivalta paikalta, mm.  kaupunki rakennettuna vuoren sisään =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti